Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szmoking bérlés képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Szmoking bérlés - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Szmoking bérlés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Amarilla Szalon

Amarilla Szalon

Szalonunkban szakemberek várják egyedi kiszolgálással. Ruháink méretre igazítása tisztítása az árban benne foglaltatik! Kollekciónk: - Esküvői ruháink nagy része az angol Benjamin Roberts kollekciója, amely több neves díj birtokosa. Blue by Enzoani az Enzoani márka , világ egyik legdrágább kollekciójának az európai piacra tervezett változata. TIA ruhák a letisztult vonalat szerető hölgyek kedvence. MODECA kollekció a modern, extravagáns XXI. századi nő kedvence. Kölcsönzésre, eladásra. - Alkalmi ruháink neves tervezők és hazai készítők darabjai, amelyek kölcsönözhetők és megvásárolhatók. - Férfiakat a város legnagyobb frakk és szmoking /fehér színben is!/ választékával várjuk. Ceremóni öltönyeink a német DIGEL kíváló mínőségű darabjai, öltönyhöz illő mellény és nyakkendő. - Szalagavató bálra 150 darab fehér báli közül választhatnak a diákok. - Kiegészítőink a ruhákhoz illőek /kesztyűk, fátylak, ékszerek, fej és hajdíszek, stólák, kabátok, pelerinek, fűzők, uszályok/, kölcsönözhetők és megvásárolhatók. - Szalonunk egyik különlegessége az egyedi névre szóló esküvői gyertyák forgalmazása.

bado öltönyszalon

bado öltönyszalon

Felső kategóriás férfi felsőruházat, méretre készített, egyedi kialakítású öltönyök és ingek, igényes kidolgozás, kiváló minőség, Zegna ausztrál, merinó szövetek, Bérelhető fekete és fehér szmoking, fekete zsakett, csokornyakkendővel és spanyol övvel. Budapest, Pannónia u. 72-74.

Boglárka Szalon

Boglárka Szalon

Amennyiben a frakkról nem a lusta macskák és pingvinek jutnak eszedbe, akkor jó úton haladsz afelé, hogy komoly és fess fiatalemberként lépj a szalagavató bálodon a táncparkettre. A szmoking és a frakk egy szimbolikus belépő a férfiak világába. Nagyobb bálokon, rendezvényeken a dress code délután 3 óra után, főleg az esti partikra írja elő a frakk vagy a szmoking viseletét. Frakkhoz - az előírások szerint - csak fehér csokornyakkendőt viselhetsz. Hogy a számos, de annál jelentőségteljesebb apróságok világában eligazodj, térj be hozzánk, és mi átváltoztatunk.

Elisabeth Nardo

Elisabeth Nardo

Szalonunk Délnyugat-Magyarország legnagyobb választékával várja mindazon nőket és most már férfiakat is akik egyedi és igény szerint számukra tervezett öltözékeket kívánnak viselni bármely jeles alkalomra, legyen az esküvő, eljegyzés, bál, parti, szalagavató vagy színházi előadás. Fontos az, hogy az esküvőn a menyasszony és a vőlegény öltözékén túl az örömszülők, koszorúslányok, és a vendégek is az alkalomhoz illően elegánsak legyenek. Vásárolhatnak, kölcsönözhetnek a nagy árukészletből, de bármi elképzelés vagy igény felmerülése esetén elkészítjük az Elizabth N Divatházhoz tartozó varrodában. A hozzáillő anyagot helyben kiválaszthatják a széles méteráru választékból.. Megtalálhatóak nálunk az alkalmi öltözékekhez szükséges különleges és egyedi csipkék, selymek, szaténok, és minden ami a ruhák díszitéséhez kell. Az Elizabth N Divatházban megtalálja az alkalmi ruhájához megfelelő kiegészítőket, táskákat, nyakékeket, fülbevalókat, kesztyűket, stólákat. Speciális fehérneműket kínálunk minden méretben és formában, hogy megjelenése tökéletes legyen.

Energy Szmoking bérlés

Energy Szmoking bérlés

Ruhaklinika, Party Szabóság, Férfi-Női divat , Egyedi ruhatervezés EXTRA méretben is, Függönyök, Ágytakarók, Lakástextílek szabása és varrása. Karbantartjuk ruhatárát! Stílus és minőség a divatban! Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság. Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk! Üzletágaink: Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk! Ruhajavítás, ruhatisztítás, ruha méretre igazítás. Lehet farmer, bőr, elasztikus, selyemszövet, vagy szoknya, nadrág, mellény, zakó, bőrdzseki, vagy műszőrme! Alaposan átvizsgáljuk, megvarrjuk, megjavítjuk, átalakítjuk, átfestjük, kitisztítjuk. A cipzárt, a meglazult gombokat, varrásokat megerősítjük, a rossz patentokat cseréljük, a lyukakat, kifeslett részeket, stoppoljuk-foltozzuk, megjavítva átadjuk! Szinte mindenre van megoldási javaslatunk! Szlogenünk: Karbantartjuk ruhatárát! Miért érdemes kölcsönözni? A kiválasztott öltözetet akár már aznap viselheti. Nem kell tárolnia a ruhát. A tisztíttatással nem Önnek kell foglalkoznia. Nem kell megvásárolnia olyan dolgot, amelyet lehet, csak egyszer visel. Szalonunkban kölcsönözhető: Férfiaknak: Alkalmi öltöny Szmoking Frakk (kiegészítőkkel) Zsakett Redingot Str esemann Bocskai Kiegészítők: Mellény, nyaksál Nyakkendő Spanyolöv, csokornyakkendő, díszzsebkendő Nadrágtartó Glasszékeszt yű Cilinder Frakksál Díszmandzsett

Kazur Uniform

Kazur Uniform

Szmoking bérlés A Kazur Uniform 2009-ben bevezette szolgáltatásai körébe a szalagavatós tánchoz, illetve egyébb alkalmakra szükséges szmokingok bérbe adását illetve értékesítését. A formaruhák gyártása és értékesítése területén elért 15 éves tapasztalatunk összegzése után kézenfekvőnek tűnt, hogy ezt a szolgáltatási területet is felvegyük cégünk repertoárjába. A bérlés, vagy vásárlás lebonyolítását csoportos igény esetén intézhetjük akár az Ön iskolájában, vagy üzletünkben is. Kollégáink a méretek megállapítása után eljuttatják Önhöz a ruhát és az esemény végeztével el is hozzák azt Öntől. Bérleti díjaink rendkívűl kedvezőek még egyedi igény esetén is! Csoportos bérléskor, vagy vásárláskor pedig további kedvezményt biztosítunk a bérleti díjból, vagy az eladási árból!

Szaffi

Szaffi

Szmoking bérlés. A bérleti díj tartalmazza a kiegészítőket és a tisztítás költségét is. A bérleti időszak 3 nap, amely igény esetén meghosszabbítható. A klasszikus öltönyön kívül a Szaffi szalon esküvői öltönyöket, mellényeket, szmokingot, zsakettet, frakkot, bocskait és ezekhez tartozó kiegészítőket kínál. Üzeletek a Camponában és a Mammut 2-ben találhatóak. A címre kattintva a Campona jelenik meg.

Tuti menü