Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabóság képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Szabóság - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Szabóság
Keresés
Találatok száma - 7 db
Clemont férfidivat

Clemont férfidivat

A szabóság 1990-ben kezdte meg működését. Békéscsabán két üzlet mellett, közel 220 mn2 -en található modern technikai berendezésekkel felszerelt var- rodánk. Az itt dolgozó csapat nagy szakmai tapasztalattal, hozzáértéssel valósítja meg az egyedi elképzeléseket, különle- ges kívánságokat. Természetesen mindemellett a konfekcionális termékek és azok kiegészítői (ing, nyakkendő, öv) valamint nagynevű márkák férfiöltönyei (Pierre Clarence, Bäumler, Styl) megtalálhatóak üzleteinkben. Fő tevékenység: Alkalmi öltönyök, kiegészítők Esküvői öltönyök, kiegészítők Konfekcionális öltönyök Kabátok, ingek, mellények Övek, tárcák, egyéb kiegészítők Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az alkalmi, ceremónia öltönyök, mellények, nyakkendők előállítására, melyek olasz, minőségi alapanyagokból készülnek.

Ferdinand Max angol szabóság

Ferdinand Max angol szabóság

Szabóságunk hosszú évtizedek óta a legkülönbözőbb alkalmakra a legmagasabb igényeknek megfelelően készít öltönyöket. Anyagválasztékunk öltönyök esetében több mint háromezerféle szövetre terjed ki. A téli időszakra most flanelt, gyapjút és természetesen a gyapjú egy finom változatát - a kasmírt, valamint kord, bársony, tropical, alpaka, vikunya szövettípusokat javasolunk. Öltönyeink a legmagasabb minőségi igényeknek felelnek meg. Szabóságunk a méretvételt követően kézműves munkával végzi el a szükséges munkafázisokat. Így például a méretnek megfelelő szabást, a szövetek előkészítését, a gőzölést, a szárítást és a keményítést, majd mindezeket követően a szövet szabását és az első próbára állítást.

Gangel Szabóság

Gangel Szabóság

Profil: - Karneválok, várjátékok, színházak, filmek teljes jelmezkollekciójának az elkészítése - Hagyományőrző katonai egyenruhák, huszárruhák, népdalkörök, néptánc-ruhák korhű kivitelezése - Lovas-ruházatok: sportlovaglóknak, fogathajtóknak, segédhajtóknak, csikósoknak stb. - Egyházi viseletek: reverendák, palástok, miseruhák stb. - Egyenruhák: zenekarok, kórusok, katonák, mentők, rendőrök, tűzoltók, bányászok, repülőkön dolgozók, vállalatok, cégek stb. - Táncos ruhák: versenytáncosok, csoportos és egyéni fellépőknek palotások, mellények, ingek, pantallók, csizmanadrágok stb. - Alkalmi viseletek: díszmagyarok, attilák, bocskaik, tallárok, zsakettek, frakkok, szmokingok, öltönyök - Utcai viseletek: kabátok, dzsekik, zakók, mellények, ingek, nadrágok (kordbársony, farmer, bőr, szövet, ballon stb. anyagokból) készítése rövid határidővel. - Eredeti ruhák restaurálása

Komáromi Szabóság

Komáromi Szabóság

Magamról Cégem családi vállalkozásként működik, feleségemen kívül egy kolléganőnk van, aki már 15 éve dolgozik velünk. 1971-ben végeztem Tatabányán. 1974 óta vagyok kisiparos. 1976-ban költöztünk Komáromba, ekkor kezdtem feleségem segítségével a tisztes ipar fejlesztését. 1977-84 között minden évben szabásztanfolyamon képeztem magam, időközben két fiunk született. 1986-ban egy tanulóval bővült a cég. 1991-ben egy új munkatársat kezdtünk el foglalkoztatni és ekkor indítottuk el a mai kibővített tevékenységünket, amit napjainkban is lehetőségeinkhez képest bővítünk. Férfi ruhák készítése: méretre szabva, egyedi fazonok, nagy és extra nagy méretek, kézzel készített angol öltönyök, esküvői és ballagási ruhák, divat öltönyök, nadrágok és mellények, felöltők és kabátok. Különlegességek, amelyeket készítünk: talár, bocskai (Bocskai-ruha), frakk, zsakett és szmoking.

Linea terézvárosi szabósága

Linea terézvárosi szabósága

Az elmult évek tapasztalai alapján látható, hogy szívesen gondolkozunk ruhatárunk alakításakor kollekciókban. Sajnos a konfekció nem képes a teljes kollekciót méretben pontosan az alkathoz igazítani, szemben a szabott ruhával, mely kezdetektől az adott testalkat méreteire arányosul. Egy-két sikeres kollekció megtervezésével kiválthatjuk a felesleges vásárlást, és a különbözetet kiegészitőkre költhetjük a sikeresebb összhang megteremtésére. Mentesülhetünk igy az átgondolatlanul vásárolt ruhadarabok költségeitől, ráadásul összehangoltabb ruhatárra teszünk szert anélkül, hogy ténylegesen többet költenénk. A kevesebb néha több lehet! - mondhatjuk itt is, és mi a LINEA Szabósága ebben segédkezünk Önnek kedves látogatónk. Egyedi tervezés: személyes konzultációval egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Kivitelezés: a hordható konfekció és az igényes szalonmunka optimális ötvözetében dolgozzuk ki modelljeinket, melyekből referenciamunkák bármikor megtekinthetőek.

Paróczi szabóság

Paróczi szabóság

A méretre készült divat A Paróczi-féle férfi és női angol szabóság több évtizede áll ügyfelei rendelkezésére. Vállaljuk hozott anyagból öltöny, kosztüm, kabát, nadrág, mellény készítését. A változó divatot követve bármilyen különleges testalkatra ízléses, jól szabott ruhát készítünk. Manapság sajnos egyre kevesebb az olyan férfi vagy női szabó, aki az egyedi ruházatra való igényt kielégíti, tanácsot ad a vevőnek, hogy mi áll neki jól, és melyik szabásvonal az, amit jobb elfelejteni. Mi ezt is megtesszük. Termékeink jellemzői az egyedi, méretre tervezés, egyedi kivitelezés, a minőség és a megbízhatóság.

Party Szabóság

Party Szabóság

Kínálatunk saját tervezésű, egyedi fazonú, kézműves igényességgel előállított termékekből áll. Szabósági manufaktúránk exkluzív férfi és női felsőruházat készítésére szakosodott, a legújabb francia és olasz divattrendeket figyelembe véve. Cégünk a szabósági tapasztalatokat ötvözi a legmagasabb szintű technológiákkal. Vendégeink több mintakollekció, illetve több száz féle márkás külföldi alapanyag közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb öltözéket: A legjobb szöveteket használjuk, gyakorlott szabókat, szakembereket alkalmazunk, szigorúan ügyelve minden részletre. A méretes kiszolgálás személyre szabott.

Tuti menü