Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Öltöny javítás képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Öltöny javítás - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Öltöny javítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kelman Szabóság

Kelman Szabóság

Fő tevékenységünk a ruhák átalakítása, javítása, méretre igazítása. Vállaljuk nadrág, szoknya méretre szabását, továbbá javítást, alakítást. Munkánkat az alacsony árak, a magas minőség, a rugalmasság és a rövid határidő jellemzi. A Kelman szabóság 1995-ben alakult. Székhelyünk Budapesten, a IX. kerületben, könnyen megközelítő helyen van. Az Üllői út és az Ecseri út sarkához közel, az Ecseri úti metrómegállótól egy percre talál meg minket. Reméljük, hogy minket választanak!

Lila Ruhaszerviz Ruhajavítás Budapesten

Lila Ruhaszerviz Ruhajavítás Budapesten

Üdvözöljük! Ruhaszervizünk 1992 óta várja tisztelt ügyfeleit Budapesten a XI. kerületben, a Budafoki út 16-18. szám alatt. Amennyiben ruhája javításra, átalakításra szorul, a legjobb helyen jár. Vállaljuk öltönye javítását, átalakítását, bélésének cseréjét, nadrágjának felhajtását. Várjuk szeretettel Önt is.

Paróczi szabóság

Paróczi szabóság

Méretre igazítás, javítás A konfekcióipar fejlődésével bővült a választék, de a konfekció mérettől eltérő testalkatra igényesen átalakítjuk ruházatát. Szoknya, nadrág felhajtás Szűkítés Bővítés A ruhák javítása is nagy szakértelmet kíván, különösen akkor, ha valaki még nehezen javítható ruhadarabjaitól sem szeretne megválni. Zippzár csere Nadrág, szoknya, blézer, zakó béléscsere Patentozás, patent csere Gombbehúzás

Ruhaszerviz

Ruhaszerviz

1997 óta működő 'kis' varrodánkban kulturált környezetben várjuk kedves vendégeinket. 2 próbafülkével is rendelkezünk, hogy így is csökkentsük az Önök várakozási idejét. Gyors határidővel dolgozunk, akár 1-2 napra is vállalunk megbízást. Az egyszerűbb munkák elvégzését helyben is megvárhatják. Kolléganőink magas szintű szakmai tudással és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukat nagy teljesítményű, professzionális gépek segítik. A kedvesség számunkra természetes dolog. Munkáinkra garanciát vállalunk 1 héten belül. cipzárcsere /nadrágban, szoknyában, tréning ruhában, kabátban, matrachuzatban/ béléscserék /nadrágban, szoknyában, női-, férfi zakóban, kabátban/ átvarrások: megpattant, elszakadt varrások javítása, varrások megerősítése szegések: függönyszegés, bármely anyag körbeszegése toldások: szűk felsőruházat (ruha, szoknya, nadrág) bővítése más anyaggal ágynemű huzat készítése hozott anyagból gomb felvarrás gomblyuk készítés stoppolás: lyukak vagy feslett anyagrészek géppel történő többszöri átvarrása

Szabóműhely

Szabóműhely

Meghíztál, lefogytál? Rövid a nadrág vagy éppen túl hosszú? Elszakadt, elfeslett kedvenc ruhád? Hozd el hozzánk, mi átalakítjuk, megjavítjuk! Szolgáltatásaink: bővítés, szűkítés leengedés, felhajtás gombfelvarrás zipzár csere elszakadt ruhák javítása ruha átalakítása és minden más, ami ruhával kapcsolatos Jelmondatunk: Amit nem tudunk megjavítani, azt már nem is lehet! Másik profilunk az alakítás, javítás. Többek között szűkítés, kiengedés, méretre igazítás, korrigálás, zipzárcsere, gombpótlás, béléscsere, vagy kopott, kilyukadt ruhák javítása. Az alakítást, javítást női és férfi ruhák esetében egyaránt vállaljuk.

Tuti menü