Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyakkendő képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Nyakkendő - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Nyakkendő
Keresés
Találatok száma - 5 db
Andrew's Ties

Andrew's Ties

Mindenfajta ízlésnek - Mindenféle eseményre - Minden elképzelhető összetételben.A klasszikustól a modernig, minden kívánalomnak megfelelőt megtalálja még a legszakavatottabb vásárló is. De mit is jelent ez a gyakorlatban? A vásárlók minden üzletben több ezer különbözőféle nyakkendő közül válogathatnak, továbbá több száz különböző ing, sál, kendő, csokornyakkendő, mandzsettagomb, díszzsebkendő - és mindez modellenként akár tízféle változatban. A nyakkendők választéka, az állandóan kapható alaptípusok mellett, szezonról-szezonra az aktuális divat szerinti mintázattal készülnek.Bárki, aki betér egy üzletünkbe nem csak a megszokott kiváló minőségre, hanem hosszú évek tapasztalatán nyugvó segítségre és tanácsadásra is számíthat. Hisszük azt, hogy a megkérdőjelezhetetlen minőség és tapasztalat vásárlóink megelégedésére szolgál és ennek folyamatos szem előtt tartásával dolgozunk.Az Andrew's Ties termékei egytől-egyig kézzel készülnek. A nyakkendők alapanyagául szolgáló selymet a gyár a Milánó környéki selyemkészítőktől szerzi be, míg a nyakkendők - a legutóbbi divat szerint - rendre, modellenként maximum 30 darabot jelentő, limitált szériában és mennyiségben készülnek. Westend/Mammut 1

Mister Férfi Divatház

Mister Férfi Divatház

ÖLTÖNY, ING, NYAKKENDŐ Szeretettel várom Önt elegáns, polgári hangulatú üzletemben, Budapest belvárosa szívében. Szakszerű kiszolgálással és tanácsadással segítem a megfelelő öltönyök, ingek, ruhadarabok kiválasztásában. Nálunk a nézelődő és a vásárló ugyanolyan fontos, mindenki ugyanolyan kiszolgálást kap, kedvére próbálhat és válogathat öltönyeink között. Az üzletben a következő szolgáltatásokkal áll a rendelkezésére: Bankkártyával is fizethet, díjtalanul méretére igazítjuk az öltönyt, valamint ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Közvetlenül a német és olasz gyártóktól rendeljük meg az öltönyöket és kiegészítőket. Normál méretben: 46-tól 62-ig. Nyújtott méretben: 94-től, 106-ig. (magas-vékony) Alacsony méretben: 25-től, 28-ig. (alacsony, pocakos) Kollekciónk kialakításánál figyelembe vesszük törzsvevőink egyedi szín és méretigényeit is. Kérjük, látogasson el hozzánk, a tőlünk megszokott igyekezettel és figyelmességgel várjuk.

NyakkendőStúdió - webáruház és üzlet

NyakkendőStúdió - webáruház és üzlet

Nyakkendő, kendő, sál, csokornyakkendő készítésével és kereskedelmével foglalkozunk. Főbb megrendelőink vállalkozások, oktatási intézmények és lakossági vásárlók. Nagy árukészlettel rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a vevők igényei alapján. Termékeink legfontosabb jellemzője a gazdag színválaszték és a több tételes készlet. Egyedi igények megvalósításában is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Látogasson el weboldalunkra, vagy budapesti bemutatótermünkbe. Emblémázással, feliratozással, logozással is nagy tapasztalattal állunk rendelkezésükre.

Nyakkendőszalon - webáruház

Nyakkendőszalon - webáruház

A Nyakkendőszalon webáruházban elsősorban német és olasz nyakkendőket kínálunk vásárlóinknak. Akár hétköznapi viseletről, akár különleges alkalmakon hordott modellekről van szó, választékunkban biztosan megtalálja az önhöz legjobban illő nyakkendőt. A Nyakkendőszalon oldalán tanácsokat adunk a nyakkendő helyes használatára vonatkozóan (pl. megkötés, tisztítás, tárolás), és ismertetjük az aktuális férfi divatot is. Vásárlóinkat mindig újabb és újabb akciókkal várjuk oldalunkon.

Olymp nyakkendők

Olymp nyakkendők

Az OLYMP nyakkendők színvilága, mintázata, alapanyaga és az aktuális divatot követő stílusa tökéletes kiegészítője az OLYMP ?Business?-üzleti ing kollekciónak. Tiszta selyem alapanyagból készül. Az OLYMP nyakkendő gyártása során alkalmazott nano technológiai eljárásnak köszönhetően a nyakkendők anyaga ellenáll a szennyeződéseknek és foltoknak.

Tuti menü