Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hagyományörző ruhák képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Hagyományörző ruhák - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Hagyományörző ruhák
Keresés
Találatok száma - 8 db
Edelwild Kft.

Edelwild Kft.

A korábbiakban Zanako Bt. néven ismert Edelwild Kft., több mint 25 éve foglalkozik minőségi és egyben tradíció hű öltönyök és kosztümök készítésével, melyek egyedi általunk tervezett darabok a piacon. Termékeink között vadász és bocskai öltönyök valamint egyéb egyedi kultúrához kapcsolódó öltönyök is megtalálhatók. Munkánk során fő célunk ügyfelünk igényeihez teljes mértékben alkalmazkodni, és ruháját tökéletesen rászabni. Kiemelt figyelmet fordítunk apróbb kiegészítőkre mint kalapok, kesztyűk. Termékeinkről webshoppunkban talál részletes információkat.

Energy Ruhaklinika

Energy Ruhaklinika

Ruhaklinika, Party Szabóság, Férfi-Női divat , Egyedi ruhatervezés EXTRA méretben is, Függönyök, Ágytakarók, Lakástextílek szabása és varrása. Karbantartjuk ruhatárát! Stílus és minőség a divatban! Öltönyszalon és Kosztüm Szabóság. Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk! Üzletágaink: Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk! Ruhajavítás, ruhatisztítás, ruha méretre igazítás. Lehet farmer, bőr, elasztikus, selyemszövet, vagy szoknya, nadrág, mellény, zakó, bőrdzseki, vagy műszőrme! Alaposan átvizsgáljuk, megvarrjuk, megjavítjuk, átalakítjuk, átfestjük, kitisztítjuk. A cipzárt, a meglazult gombokat, varrásokat megerősítjük, a rossz patentokat cseréljük, a lyukakat, kifeslett részeket, stoppoljuk-foltozzuk, megjavítva átadjuk! Hagyományőrző viseletek, jelmezek: Bocskai Prímás mellény, néptánc ruha Kocsisruha, fogathajtó ruha Huszárruha Walden (erdész, hajós, bányász) Az öltözeteket kézműves kidolgozással, méretre készítjük el. 2-3 próbával a megrendelő egyedi igényeit, illetve kényelmét figyelembe véve. A próbákat és a méretvétel idejét igényeiknek megfelelően egyeztetjük, megrendelőinkkel személyes kapcsolatot tartunk. A méretvételre és a próbákra a kiszállás külön térítés ellenében megoldható!

Komáromi Szabóság

Komáromi Szabóság

Magamról Cégem családi vállalkozásként működik, feleségemen kívül egy kolléganőnk van, aki már 15 éve dolgozik velünk. 1971-ben végeztem Tatabányán. 1974 óta vagyok kisiparos. 1976-ban költöztünk Komáromba, ekkor kezdtem feleségem segítségével a tisztes ipar fejlesztését. 1977-84 között minden évben szabásztanfolyamon képeztem magam, időközben két fiunk született. 1986-ban egy tanulóval bővült a cég. 1991-ben egy új munkatársat kezdtünk el foglalkoztatni és ekkor indítottuk el a mai kibővített tevékenységünket, amit napjainkban is lehetőségeinkhez képest bővítünk. Különlegességek bocskai (Bocskai-ruha) talár csizmanadrágok briccses nadrágok

Méretes Szabó

Méretes Szabó

Férfi öltönyöket, női kosztümöket, zakót, nadrágot, mellényt; bocskait, erdész-, vadász-, bányász-, és kohász öltönyöket, valamint egyéb felszolgáló forma- és egyenruhákat, hagyományőrző viseleteket varrunk egyedi méretek alapján, saját és hozott anyagból is. Termékeink között találhatjuk a diplomaosztó talárokat is.

Paróczi szabóság

Paróczi szabóság

Bocskai viselet szabászati szempontból A Bocskai ruha manapság elsősorban esküvőkön, különleges alkalmakkor, fogadásokon, bálokon divatos viselet. Legfőbb jellemzője - amitől Bocskai ruha a Bocskai ruha - a zsinórdíszes gombolás, vagyis a kézzel készített paszomány, amelyet aprólékos kézi munkával kell felvarrni a ruhára. Kiknek ajánlunk Bocskait? A Bocskai viselet szép tartást ad, de csak azoknak áll jól, akik egyenesen állnak, és inkább vékony testalkatúak. Akinek hajlott a háta vagy túlsúlyos, azoknak a Bocskai viselése nem ajánlott.

Svábruha

Svábruha

Férfi és fiú nadrágok, ingek, mellények, zakók készítése, eredeti bőr tiroli nadrágok és zoknik értékesítése. Sváb, osztrák és német területek népviseleteit, hagyományőrző férfi ruháit vásárolhatja vagy rendelheti meg nálunk. Sváb, tiroli, bajor, trachten ruhák nagy választékban. Kész ruháink konfekció méretben készülnek, de igény esetén méretvétellel is vállaljuk az öltözékek összeállítását. Rendezvényre, vadászbálra, esküvőre, ünnepekre vagy fellépésekre van szüksége a ruhára, keressen minket. Csoportoknak kedvezményes áron készítünk népviseleti és néptáncruhákat.

Szécsényi hagyományörző ruhák

Szécsényi hagyományörző ruhák

Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam. Győriné Szécsényi Mária vagyok, és 1977-ben végeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolát. Évekig gyártás-előkészítéssel foglalkoztam. 1990- ben alapítottam kisvállalkozást, családi összefogással. Kezdetben a könnyűipar különböző frissen kialakult igényeit elégítettem ki, de ez a 'vedd meg, hordd el, dobd ki' stílus nem nyerte meg a tetszésemet. Ám lassan-lassan az igényes, kézműves áru előállítása lett a fő célom. Az eredmény nem maradt el, Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett modellekkel szeretném vásárlóimat elbűvölni, és a hagyománytiszteletre, az ősi letisztult, míves formákra irányítani a figyelmet. Van egy szlogenem, engedjék meg, hogy megosszam Önökkel: 'Az Angol-trónörökösnek skót-szoknyája, Az Osztrák-kancellárnak tiroli bőrnadrágja, A Magyar fiatalnak Bocskai-kabátja az igazi ünneplő!' Kérem, tekintsék meg honlapom képanyagát, gyönyörködjenek el Tura-város pillanatképeiben, és sok szeretettel várom Önöket Turán, szerény műhelyemben.

Tulipángyár, kalocsai mintás ruhák

Tulipángyár, kalocsai mintás ruhák

A Tulipángyár egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő manufaktúra. Fő profilunk a kalocsai mintán alapuló ruházati termékek gyártása, nagy hangsúlyt fektetve a kézzel készített, hímzett darabokra. Meglévő minta és színválasztékunkat folyamatosan bővítjük a megrendelői igények, és divatirányzatok szerint, továbbá lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy egyedi elképzelésüket megvalósíthassák. A kalocsai stílus mára nem csupán design és stílusirányzat, hanem a hazai és nemzetközi divatvilág meghatározó motívuma. A megfelelő darab kiválóan kiegészíti bárki ruhatárát, ennek ellenére megőrzi egyediségét.

Tuti menü