Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Férfi-cipő gyártás képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Férfi-cipő gyártás - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Férfi-cipő gyártás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csider Tibor cipőkészítés felsőfokon

Csider Tibor cipőkészítés felsőfokon

Csider Tibor vagyok. 1988 óta foglalkozom önállóan cipőkészítéssel. Igényes kisipari lábbeliket méret után, egyedi igény szerint készítek. Készítek pl.:Mazsorett, Néptánc, Lovagló, Motoros, Western és Vadászcsizmát, Faszeges, Angolvarrott, Goiservarrott férficipőt. Modelljeimet pontos lábméret alapján, kizárólag természetes bőrből (jó minőségű marhaboxból; a merevítők, a foglalótalpbélés és a talp anyaga növényi cserzésű cipőipari nyak és krupon) készítem. Néhány modellnél javasolt jó minőségű gumi csúszásgátló a talpra és a sarokrészre. A természetes anyag a legjobb komfort érzést biztosítja a viselőjének. Hosszú élettartam és újszerű állapot biztosított a jó minőségű anyagok bedolgozása révén. A mazsorett csizma felsőrésze, sarokmagassága, valamint a többi modell megjelenése, mintája egyedi igény szerint változtatható.

Csizmakészítők

Csizmakészítők

Tanka Tamás és Bárány Szilveszter (népi iparművész, népművészet ifjú mesterei) Kis műhelyünk 1990 óta működik a tradíciók és a hagyományok jegyében. Csizmáink és cipőink kivétel nélkül valódi bőrből, rakott bőr sarokkal, bőrtalppal és nagyapánktól tanult kézműves technikával készülnek. Ez biztosítja a kiváló minőséget és megbízhatóságot - tartósságot és eleganciát a legfelsőbb fokon. (Csizmáink, cipőink a N.I.T. által az "A" legjobb minősítést kapták.) Nálunk mindenkinek elkészül a neki megfelelő lábbeli, átlagos vagy méret után (31-52-ig). A néptáncos cipőkön kívül foglalkozunk még lovaglócsizma, klasszikus férfi félcipő, motoros- és westerncsizma, illetve bakancs tervezésével és készítésével is. Ha bármely stílusnál egyéni elképzelésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Nietsch Pál cipészmester

Nietsch Pál cipészmester

Cipők, csizmák, papucsok és szandálok teljes körű javítása és mindenféle női és férfi cipők, lábbelik készítése - egyedi méret alapján! Családias, klasszikus cipész-műhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a cipő-megoldást, legyen szó egyedi cipő készítéséről vagy cipő és táska javításról. Mi kizárólag igazi bőrből készítünk lábbeliket, a bőrök fajtái, típusai és színei számtalan megoldást nyújtanak bármilyen egyedi cipő készítése kapcsán. Katalógusból vagy fénykép alapján is elkészítjük lábbelijét, legyen az csizma, papucs, szandál vagy cipő. Női és férfi cipő-ötleteket is talál a cipészmester.hu honlapunkon, új cipő katalógusból is választhat. Különleges, alkalmi vagy speciális cipő készítése esetén előzetes egyeztetés után tudjuk vállalni a lábbeli elkészültét.

Silver Horse

Silver Horse

Férficipő Felsőrész kívánság szerint különféle kialakításokban készíthető. Valamennyi férficipő finom kíkészitésű bőrből, puha marhabőr béléssel készül. A férficipő termék jellemzői: Hagyományos, teljes mértékben kézműves munka. Évtizedek óta divatos, kényelmes, időtálló viselet, melynek használata eleganciát kölcsönöz. Silver Horse Bt. Cégünk 2006. áprilisában alakult, új cég, tapasztalt kézműves szakemberekkel. Jelszavunk: keveset, jól! Változásra nyitott, minden téren rugalmas, megrendelőink kívánságát maximálisan teljesítő profi kollégák állnak rendelkezésükre. Kizárólag bőrből készült termékeket ajánlunk, mely hozzájárul az ön egészsége megőrzéséhez és kényelme biztosításához. A lovassport minden válfajához kényelmes lovaglócipők, lovaglócsizmák, lábszárvédők mellett, hagyományos kézműves férficipőket, vadászcsizmákat, motoros és western csizmákat is gyártunk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk egyedi méretre gyártott termékeinkkel.

Tonita

Tonita

Öt alkalmazottal dolgozunk, éves termelésünk kettőezer ötszáz - háromezer pár lábbeli gyártása közötti. Készítünk férfi, női, gyerek lábbelit, és kézzel gyártott technológiával női bőrtalpas, faszeges néptánc cipőt, és csizmát, valamint férfi néptánc cipőt, csizmát, és lovagló csizmát. A termékeinket belföldi piacon értékesítjük saját üzletünkben, és megbízott üzletkötőn keresztül, minta utáni előrendelések alapján. A szállítási határidő tizennégy - huszonegy nap között van. Igény szerint vagy leszállítjuk, vagy postán küldjük a megrendelt árut. A fizetés készpénzfizetési számla ellenében készpénzzel, vagy átutalásos számlával, huszonegy nap fizetési határidővel esedékes. A garanciális feltételeket a jogszabályban előírtak szerint kezeljük. A KFT - ben dolgozó alkalmazottak mind a kézi, mind a gépi cipőgyártási eljárásokat ismerik, és alkalmazzák egyaránt, ami a mai cipőgyártásban igen ritka privilégium. A kézi gyártással készült cipők szállítási határideje hosszabb, mert ez az eljárás pontos és aprólékos munkát igényel. A tavalyi évben ezekből a termékekből több készült, mint a megelőző időszakban, most már a dunántúlról, sőt már Szlovákiából is kaptunk megrendeléseket.

Tradicionális Cipő

Tradicionális Cipő

A legfontosabb az, hogy ha férfi cipőt rendel tőlünk, egészen biztos, hogy az eddigi legjobb cipője lesz a csomagban, amelyre egyedülállóan 5 év garanciát vállalunk. Ha fontos Önnek, hogy lovagláshoz (de akár utcai viseletre is) a lábához legjobban illeszkedő csizmát (lovaglócsizmát) vagy cipőt viselje nem kell kompromisszumokat kötnie. Munkatársaink a lábára pontosan illő lábbelit készítik el Önnek, a legjobb alapanyagokból, kézi eljárással, nagy gondossággal, hogy Önnek a legnagyobb kényelmet biztosítsuk! Miért jobbak ezek a lábbelik, mint a többi, kereskedelmi forgalomban kapható termékek? - Először is azért, mert mi mindent kézzel csinálunk. Nem használunk semmilyen gépet. Kézzel varrjuk a felsőrészt, a talpat. A fonott részeket kézzel fonjuk. - Kizárólag természetes anyagokat használunk fel, a gyártás során, mint pl. az aranycsiríz. Ennek az összetevőnek köszönhetően a láb melegétől és párájától felpuhul a felsőrész, és teljes mértékben felveszi a láb formáját. Majd amikor leveszi a lábbelit, a felsőrész már ebben az alakzatban keményedik meg. ...

Tuti menü