Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői ruha képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Esküvői ruha - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Esküvői ruha
Keresés
Találatok száma - 5 db
Igen Esküvői Ruhaszalon Férfi Ruhaszalon

Igen Esküvői Ruhaszalon Férfi Ruhaszalon

A Férfi Szalonban megtalálják a kedvező árú hazai öltönyöket, szmokingokat és frakkokat. Tartunk egy magasabb árszintű és minőségű kollekciót is. A Digel német cég gyönyörű megjelenésű ceremónia öltönyeit. Nem csak a szalonunkban található modellek vásárolhatók. Az aktuális katalógusból bármely méret (nyújtott, vékony, pocakos) és fazon megrendelhető, rövid szállítási idővel. Az öltönyök mellett, ceremónia mellényeket és nyakkendőket, szmoking ingeket, spanyolöveket, csokornyakkendőket is találnak nálunk.

Kati Szalon - esküvői ruhák

Kati Szalon - esküvői ruhák

Családi vállalkozásunk több mint 10 éve működik. Ma már egy 600m2-es szalonban, Veresegyházán, várjuk minden kedves ügyfelünket, látogatónkat. A felső ruházat mellett, akár egyedi igényű fehérneműt is készítünk, vagy igényes kollekciókat forgalmazunk. A ruházat mellet, minden alkalmi és esküvői kiegészítőt is megtalálhat nálunk. Ne csak honlapunkat nézze meg, látogasson el üzletünkbe is.

Magic Moment Esküvűi Ruhaszalon

Magic Moment Esküvűi Ruhaszalon

Üzleteink a vőlegényeket sem hanyagolták el soha. Kezdetben a klasszikus eleganciát követőket, akik szmokingban ill. zsakettben nősültek szolgálta ki olasz ill. holland áruval. Ez a kínálat 2002-re Egon Von Fürstenberg, Mr. Ramos kíváló minőségű - a legtisztább gyapjúból, ill. selyem szállal kevert anyagból készült - vőlegényi öltönyökkel bővült ki. Már az első kollekció átütő sikert aratott a házasulandó férfiak közében és mára már mondhatjuk, hogy a vőlegények nagy többsége nálunk választ öltözetet élete egyik legfontosabb napjára. Komplett szolgáltatással várjuk a házasulandókat, értjük ez alatt, hogy tetőtől-talpig fel tudjuk öltöztetni az ifjú párt. Mai napig töretlen a vágy bennünk, hogy a legjobbat az esküvőhöz a legméltóbbat tudjuk nyújtani. Ebben kollégáink hozzáértése, évtizedes szamai tapasztalata is nagyban hozzájárul. Magic Moment esküvői ruhaszalon 1136 Budapest, Pannónia utca 12. Elite szalon by Magic Moment 1067 Budapest, Teréz krt.31.

Silver női és férfi divat

Silver női és férfi divat

Öltöny A közel 150 féle öltöny gondoskodik róla, hogy tudjon miből válogatni! Természetesen a két és háromrészes öltönyökön kívül külön árusítunk zakót és nadrágot is. Kiegészítők Ingek, nyakkendők, szövetnadrágok, esküvői mellényszettek, övek: nálunk mindent megtalál az öltözködéshez! zleteinkben mindig a legújabb divat szerinti, kisszériás minőségi alkalmi ruházatot részesítettük előnyben, szem előtt tartva, a kedvező árat és a széles választékot. Amennyiben termékeink között mégsem találna megfelelőt, igyekszünk az elképzelt ruhát a legrövidebb határidőn bellül beszerezni Önnek. Cégünk az alkalmi ruházat iránt érdelkődők széles körének igényeit próbálja kielégíteni: ha Ön eljön hozzánk, a belépő szintű ruházaton kívül a középszintű és a felső kategória termékei közül is kedvére válogathat.

Wedding-hungária

Wedding-hungária

A Wedding-Hungária Kft. vezetője Hegoczki Pálné Etelka és Kovács Lajosné Éva, aki női szabó mesterként több, mint 30 éve dolgozik a divatszakmában. Kínálatunk a házasulandók részére esküvői, menyasszonyi ruhák, öltönyök, alkalmi ruhák, koszorúslányruhák. A menyaszonnyi ruhákat lehet kölcsönözni, de természetesen meg is vásárolhatják. Vállaljuk ezen felül ballagásra, szalagavatókra kosztümök, öltönyök, menyasszoni ruhák készítését, de egyedi tervezésű ruhákat is, melyeket méretre elkészítünk. Menyasszonyi ruhák kis méretben, duci méretben és kismamák részére is kaphatóak. Több száz esküvői ruha közül válaszhat, melyek megtekinthetőek üzletünkben. A menyaszonyi ruhákhoz kapható kellékek: fátylak, bizsuk, keszyűk, combfix, kistáskák, virágszóró kiskosár.

Tuti menü