Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szmoking képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Szmoking - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Szmoking
Keresés
Találatok száma - 4 db
Horváth Divatáru

Horváth Divatáru

A szmokingok mellett az üzletben egyéb férfiruházati cikkek is megtalálhatóak. Ezen kívül az elegáns megjelenéshez szükséges kiegészítőket is forgalmazzák. Az üzlet Siófokon a Hernyó üzletsoron található.

Real Men's

Real Men's

REAL MEN'S ÖLTÖNYHÁZAK Cégünk 1990-ben alakult kizárólag férfi konfekció gyártására és forgalmazására, 100%-os magyar tulajdonnal, családi vállalkozásként. Az eltelt több mint másfél évtized alatt óriási fejlődésen ment keresztül társaságunk. A kezdeti nehézségeket áthidaló küzdelmes munkánk eredménye a termelés és a minőség folyamatos fejlesztése, komoly vevő és szállítói kör kialakítása. Mára, szerénytelenség nélkül elmondhatjuk, hogy Magyarország divatpiacán sikerült vezető pozícióba kerülnünk. Cégünk ma 100 munkatárs felsőszintű szaktudását tudja hadrendbe állítani a mind keményebb feltételeket szabó piaci megfelelés érdekében. 1999-re sikerült technológiánkat felváltani a legmodernebb, leghatékonyabb munkaeszközökre, így gépparkunk a legutolsó generációs Japán Juki és Német Dürkopp varrógépekből, - természetesen e gépcsaládok legfejlettebb szintű automatáit is ideértve - valamint Hoffmann vasaló gépsorból áll.

Szmokingok.hu

Szmokingok.hu

Mikor kell szmokingot viselni? Avagy kinek érdemes szmokingot vásárolni? Az öltöny viselése teljesen általános, sőt sok helyen elvárás. Mégis több elegáns, naponta öltönyt hordó ember sem tudja a ruházkodásban elhelyezni a szmokingot. A szmoking díszesebb, elegánsabb viselet, mint az öltöny. Különleges alkalmakkor, illetve rendezvényeken öltünk magunkra szmokingot. A meghívón feltüntetett Dress Code tartalmazza, milyen ruhában kell megjelenni. Mikor kell szmokingban megjelenni? A Dress Code-okat a linkre kattintva megtekintheti.

Wilvorst

Wilvorst

Üdvözöljük a WILVORST világában! Az elegáns férfi megjelenéséhez nélkülözhetetlen öltönyök és kiegészítők honlapján. Legyen szó, esküvőről, szalagavatóról, üzleti tárgyalásról, Operabálról, nálunk megtalálja az alkalomhoz legjobban illő ruházatot! A ruhának a vőlegény egyéniséget kell tükröznie, legyen különleges, de nem kirívó! Ehhez a tökéletes választás egy WILVORST öltöny. Az After Six kollekció sokoldalúsága végtelen lehetőségeket nyújt a vőlegényeknek, hogy mindenki megtalálja saját stílusát, elegáns öltönyét a nagy napra és bátran álljon a reflektorfénybe. Tökéletesen összehangolt formák és színek, tiszta anyagvezetés, ez az új trend, amit természetesen a WILVORST 14 új modelljénél is felismerhetünk! Külön figyelmet fordítva a magas és vékony fazonokra (SLIM LINE) ami biztosítja a magabiztos, elegáns megjelenést minden helyzetben. Aki egy kicsit visszafogottabb annak kínálja WILVORST az enyhén csíkozott, kissé matt öltönyeit! A WILVORST öltönyök sokrétűségét és magas színvonalát a kiváló minőségű tiszta gyapjú, kevert gyapjú, matt fényű, és a fény-árnyék érzékeny anyagai biztosítják! Továbbá kedvükre válogathatnak az elegáns fekete, a különleges anthrazit, a titán...

Tuti menü