Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kalap képes leírás - Férfi divat.tlap.hu
részletek »

Kalap - Férfi divat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfidivat.tlap.hu » Kalap
Keresés
Találatok száma - 5 db
Anykalap

Anykalap

Mint általában a ruházat, úgy a kalap alakja és színe is gyakran volt politikai pártok szimbóluma. Szentelt kalapokat a pápa olyan fejedelmeknek és hadvezéreknek küldött, akik a római egyház körül érdemeket szereztek. Bár a kalap az európai polgárságot követve már a 18. sz.-ban megjelent mezővárosaink lakosságának öltözetében, a parasztság körében a süveg rovására csak a 19. sz. elején terjedt el országosan. A 20. sz. elejétől néhány korábbi forma tovább élt, mint pl. a pásztorkalap (Hortobágy), a kun kalap (Kiskunság), sőt a későn kivirágzó viseletcsoportok még újdonságot is hoztak a kalapdivatban is, pl. a süveges vagy csúcsos kalapot (Mezőkövesd).

Barett

Barett

Barett sapka kalap üzlet Budapesten és Debrecenben! Női, férfi sapkák, kalapok készítése, forgalmazása. Minden egy kalap alatt... Nálunk a Barettnél a baba sapkától a női kalapon át a cilinderig mindent megtalálsz, hisz a Kotrás család immár 5. generáció óta készít és forgalmaz női, férfi és gyerek sapkákat, kalapokat. Miből készül leendő sapkád és kalapod... A női, férfi és gyermek sapkákat gyapjúszövetből, bőrből, műbőrből, irhából, műirhából, kordbársonyból, vászonból készítjük. A készítésnél mindig figyelembe vesszük az új technológiát, új anyagokat és a divatot, azonban nem felejtjük el a régen bevált módszereket sem. A modern sapkákon és kalapokon kívül, egyen- és munkaruházati sapkákat is készítünk méret után, egyedi lógóval, emblémával, feliratozással hímezve vagy szitázással. A klasszikus vonal generációk óta változatlan.

Pázmányi Kalapszalon

Pázmányi Kalapszalon

Női - férfi kalapok sapkák készítése árusítása kalap tisztítás, alakítás! A kalapüzletben a legújabb divat szerinti sapkák és kalapok mellet a hagyományos vagy régi formák kaphatóak, akár több mint 100 éves formák is. Készletünkben az olcsó de jó minőségű kalap és sapkától a prémium kategóriás termékekig szinte minden megtalálható. A kalapboltban célunk a vásárlók igényeinek a kiszolgálása és tanácsadás.

Sunemar Kalapház

Sunemar Kalapház

A Sunemar Kalapház oldalán biztos megtalálja az önhöz illő fejfedőt! Elegáns, tradicionális, sportos és vadász kalapok, sapkák széles választékából válogathat. Oldalunkl elsősorban nagy tételben rendelő viszonteladók számára készült, de egyedi megrendeléseket is kielégítünk, látogasson el a sunemar.hu -ra!

Veres Kalap

Veres Kalap

Az elegáns férfikalapok 100% nyúlszőrből készülnek, több színben és teljes méretválasztékban, rendelésre extra méretben is. A sportos kalapok, kisipari technológiával, nagy szín és méretválasztékban kerülnek gyártásra. A divatos gyapjúszövet férfisapkák is megtalálhatóak kínálatunkban, számos fazonban, színben, és méretben. Női és férfi kalapok tiszítását - alakítását - formázását is vállaljuk!

Tuti menü